на три граници

Там, където две планини се целуват, една дългогодишна семейна мечта се сбъдва

Бутик Хотел Прованс се намира в сърцето на слънчев Петрич, в уханната прегръдка на планина Беласица.

С уникалната си архитектура, пленителна градина и внимание към всеки детайл, пренасяме гостите си в едноименното благословено кътче земя. Погрижили сме се нашите гости да се чувстват като у дома си и да бъдат обгрижвани с всякакви удобства. Комплексът е с безплатен паркинг и WiFi във всяко кътче.

Неслучайно стаите ни носят женски имена – създадени са с много любов и старание. Всяка стая е климатизирана и разполага със самостоятелна баня с душ и сешоар, както и най-необходимите козметика и дреболии.

Апартаментите и студиата разполагат с уютен кът за излежаване, където да прочетете романа, за който все не остава време или просто да отпочинете пред телевизора със сателитни канали.

Във всички стаи има хладилник, в който да изстудите бутилка пенливо вино за вечерта и електрическа кана за горещото кафе на сутринта.

Бутик Хотел Прованс е известен най-вече със своята кухня. Ресторантът ни е създаден за да задоволи вкуса на най-взискателния гурме ценител. Прованс предлага пребогато меню – от изискани специалитети с морски деликатеси и подбрани вина до балкански рецепти за щастие.

Всяка сутрин в бутик хотел Прованс започва с усмивка и закуска а ла Карт.

Какво предлагаме

Нашите ресторанти

Посетете нашият първи ресторант – „Детелина”, за да се насладите се на традиционния български вкус, в обстановка най-близка до дома ви. Барбекю, грил, македонска скара, балкански глезотии и каквото още се сетиш.

Ресторант „Прованс“ е закономерното продължение на един дългогодишен стремеж за доусъвършенстване и налагане на добрия вкус и чиста храна.

Вечер в Прованс

Ресторант Прованс

Ресторант Детелина